Skiltemaler med speciale i industrilakering og stålblæsning​

Har du brug for en dygtig skiltemaler i Ølstykke, Roskilde, Hillerød eller omegn? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos JSK Container tilbyder vi professionel skiltemaling såvel som industrilakering og stålblæsning for både private kunder og erhvervskunder på hele Sjælland, og vi står også klar til at hjælpe dig med lige netop din opgave.

Vi har udstyret til at udføre industrilakering, blæsning og maling

Vi har et moderne vådlakeringsanlæg, to malekabiner og en enkelt blæsekabine. Vi blæser med stålgrit og maler alt lige fra vandbaseret en-komponentmaling til brandmaling.

Vi har masser af plads i de forskellige kabiner, så har du en 40-fods skibscontainer eller en trailer til en lastbil, så kom bare med den – vi har plads nok.​

Takket være vores 25 års erfaring i branchen samt vores professionelle udstyr har vi altid en skiltemaler, som kan blæse og male stort set alt.

Det kan f.eks. være:

  • Containere
  • Lastbiler
  • Trailere
  • Entreprenørmateriel
  • Maskiner
  • Diverse stålkomponenter
  • Alt andet der skal males

Skal du have hjælp af en skiltemaler til industrilakering? Så kontakt os allerede i dag

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren skiltemaler til industrilakering eller et andet maleprojekt. Fortæl os om din opgave, så finder vi sammen ud af, hvad der vil være den mest optimale løsning for lige netop dig. På baggrund af vores samtale udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig på din opgave.

Du kan enten ringe til os på telefon 47 10 14 02, eller du kan skrive til vores e-mail thc@jskcontainer.com, hvis det passer dig bedre - så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

​Vil du ringes op?​

Så udfyld dine informationer og vi vil derefter ringe dig op og sammen finde den bedste løsning for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

JSK Container A/S

​Svalehøjvej 20, 3650 Ølstykke

Rutevejledning

Telefon: 47 10 14 02

E-mail: jsk@jskcontainer.com

​CVR: 36942835

Åbningstider

Kontor:​​

​Man-fre: 08:00 - 12:30

Værksted:​​

Man-tor: 07:00 - 15:00

Fredag: 07:00 - 14:30​